Pod stany na Malou Skálu

28.-30. 9. 2007


Fotografie - 1.část Fotografie - 2.část Fotografie - 3.část

Fotografie - 4.část Video ke stažení

Doporučený seznam věcí Plánovaný víkendový program Jak správně zabalit



         Občanské sdružení Hanousek a spol. si Tě dovoluje pozvat na víkendovou akci na Maloskalsko, do míst, kde se dříve pořádaly tábory. Stanovati však budem na Malé Skále, přímo u řeky Jizery v kempu Ostrov(www.camp-ostrov.info).

         (Projekt "Jenom hrát si nestačí 2007" je finančně podporován MŠMT).
         Čeká Tě pobyt pod stanem, práce se dřevem, sekerou a pilou, putování po okolních skalách a hradech, různé hry, kytara, zpěv, dovádění u Jizery a samozřejmě příprava jídla na ohni.
         Potřebné vybavení (seznam je přiložen) si každý účastník ponese na vlastních zádech, neberte žádné zbytečné věci navíc !
         Odjezd z Prahy je v pátek 28. 9. 2007. Místem srazu je model železnice vlevo od pokladen Hlavního nádraží, v 8:30 hod. Předpokládaný návrat je v neděli v 17:34 hod tamtéž. Účastnický vklad činí Kč 350,- . Dobrou náladu sebou !
 
         Prosím o potvrzení účasti do neděle 23.9. (počet stanů je omezen, na později přihlášené se již nemusí dostat) mailem na hanousek@hanousek.com nebo SMSkou na 604 503 604.

předseda sdružení Ing. Pavel Dvořák (alias Hanousek)




Přihlášené děti

jméno pozn.
Lukavský Dominik Corinthia
Mareš Jakub Corinthia
Marešová Kateřina Corinthia


         Tato víkendová akce byla poznamenána nepřízní počasí a nemocností přihlášených dětí, kteří svou účast nakonec ve většině případů zrušili. Zvláštní "náčelnické" poděkování tedy patří všem, kteří vydrželi a vydali se bojovat s nepřízní osudu, za což byli nakonec odměněni i slunečními paprsky.



ZPĚT



    © 2005 Ing. Pavel Dvořák Poslední aktualizace: 10. 10. 2007